Korenbloemfoto's

Een impressie van onze school.
(Wilt u alle foto's van onze schoolactiviteiten bekijken dan heeft u een inlogcode nodig.)

Lezen, groep 5.                                                  Een kijkje in groep 8.

Kreami moza´ken.                                                                         Kreami koken.

Zelf opruimen!                                                                                Kleuters werken met touchscreen schoolbord.

Uizicht op de vlindergroep.                                                    Bouwen met lego.

Hoekenwerk, solderen.                                                            Geschiedenisles op de tablet.

Comic Sans MS
Eindmusical groep 8                                                                   Survivalkamp, groep 8.