Leermethoden

De Korenbloem werkt met zorgvuldig uitgezochte leermethoden. Die methoden hebben voor kinderen van alle niveaus een gevarieerd aanbod. Regelmatig worden de prestaties van de kinderen gemeten en vergeleken met het landelijk gemiddelde. Er is ruim aandacht voor allerlei ontwikkelingen van het kind op het gebied van handvaardigheid, muziek, sport en toneel. De school werkt met de methode “Leefstijl”. Deze methode draagt bij aan de ontwikkeling van het goed omgaan met normen en waarden en stimuleert gezond gedrag.

Wilt u meer informatie over onze leermethoden? In onze schoolgids worden alle vakken en vormingsgebieden uitgebreid besproken. U vindt de schoolgids ook hier op onze website onder het kopje ouderinformatie.