Nieuwe ouders

​​Wat fijn dat jullie onze website bezoeken voor informatie.
Wanneer uw kind 4 jaar wordt gaat het naar de basisschool. Na de vierde verjaardag  mag uw kind definitief starten bij ons op school. In de periode hieraan voorafgaand zal de groepsleerkracht van uw kind een intakegesprek met u plannen. Op deze manier leren we elkaar al kennen, het is fijn om te bespreken welke zaken rondom uw kind belangrijk zijn voor ons om te weten.
Tijdens het intakegesprek zullen er ook +/- 5 oefenmomenten met u worden afgesproken. Deze momenten liggen vlak voor de vierde verjaardag,  Zo kan uw kind al een beetje wennen aan alle dingen die er in een kleuterklas plaatsvinden.
Bij ons op school gaan ze op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30  tot 14:45 uur naar school. Op woensdag van 8:30 tot 12:00 uur.
Wanneer uw kind na december (gekeken vanuit het schooljaar) 4 jaar wordt, is uw kind op vrijdag vrij. Wanneer er bepaalde activiteiten zijn op die dag mag u er als ouder voor kiezen om uw kind daar wel aan deel te laten nemen. (Denk aan een viering, spelletjesmiddag)

Als u belangstelling heeft maken we graag een afspraak met u voor een rondleiding door onze school. We zullen dan van alles over de school vertellen / laten zien: hoe de kinderen in de verschillende groepen werken; op welke manier de leerlingenzorg georganiseerd is; wat de regels en afspraken zijn. Kortom hoe ziet een dagje Korenbloem eruit?
En natuurlijk beantwoorden we al uw vragen.
Bekijk ook onze folder!

Heeft u belangstelling voor onze school? Neem dan contact op met Els van de Kam
Dit
kan telefonisch (0499-550230) of per e-mail: info@obsdekorenbloem.nl

Inschrijven

U kunt uw kind(eren) inschrijven via een inschrijfformulier. Dit vindt u op de beginpagina (home) van deze website onder het oranje tabblad inschrijfformulier". Of onder het kopje onze school --> formulieren.
Ook worden deze verstrekt tijdens onze jaarlijkse informatieavond voor nieuwe ouders en op de open lesdag, deze vinden plaats in maart. Voor de exacte data houd de website in de gaten.