Wilt u de allerlaatse up-to-date actualiteiten van onze school volgen?
Kijk dan op onze facebookpagina!

20 en 21 december 2018
Op donderdagavond was er een gezellig kerstdiner in alle groepen. Ouders konden elkaar ontmoeten in ons Vossenhol.
Vrijdagochtend waren er sfeervolle optredens met als thema: "ik wens voor kerstmis....."
Wij wensen iedereen hele gezellige feestdagen toe.
Klik voor een sfeerimpressie hier

5 december 2018
Vandaag bracht Piet Koko een bezoek aan de school. Tijdens een grote happening in het Vossenhol kregen we de laatste aflevering van het spannende tweede seizoen te zien.
Voor foto's van het bezoek van Piet Koko, klik dan hier.
Wil je zijn serie nog eens terugzien, klik dan hier.

4 december 2018
Vandaag bracht de goede Sint een bezoekje aan de school. Bij aankomst bleek Piet Koko weer eens verdwenen, maar gelukkig daagde hij toch nog op. De goede Sint bracht ook een bezoekje aan iedere groep en bracht uiteraard ook cadeautjes voor de klassen mee. In de bovenbouw was er weer flink geknutseld en werden er mooie surprises aan elkaar gegeven. Wil je foto's zien van ons gezellige Sinterklaasfeest? Klik dan hier.

23 november 2018
Vandaag was het de beurt aan de Sterren, Beren, Monkey's en Bokkenrijders om een mooi optreden te geven op het podium in het Vossenhol.
Wil je alle foto's zien klik dan even hier

9 november 2018
De eerste viering van dit schooljaar was een groot succes!
De Vlinder, Bijen, Kangoeroes, Beestenboel en Lama's lieten ons zien waar ze in de groep de laatste tijd mee bezig zijn geweest.
Bekijk alle foto's klik daar voor hier

10 oktober 2018
De Dag van de Duurzaamheid had dit jaar als thema "De kracht van de nieuwe energie".
De kinderen werden 's ochtends in stijl ontvangen door pinguins met windmolens.
In de groepen 1 t/m 3 werd het prentenboek 365 pinguins voorgelezen.
De groepen 4 t/m 8 luisterden naar een verhaal uit het thema boek van dit jaar.
Daarna kwamen er gesprekken op gang over wind-water-grond- en zonne energie.
Groep 8 kreeg daarnaast nog een uniek kijkje achter de schermen. Ze bekeken in ons schoolgebouw de grondwarmte pompen en telden de vele zonnepanelen op het dak.

Klik hier om alle foto's te bekijken.

1 juni 2018
Vandaag was er weer een viering in het Vossenhol. Voor de laatste keer dit schooljaar lieten de Sterren, Bijen, Zonnen, Kangoeroes en Bokkenrijders ons zien waar ze in de klas mee bezig waren de laatste weken.
Voor alle foto's van deze viering klik even hier.