Beste ouders en kinderen van groep 3,

In de bijlage vind je de planning voor deze week (planning week 12). Ook de planning van komende week (week 13) is toegevoegd.

Ik heb de opdrachten zo duidelijk mogelijk proberen te omschrijven, geef het gerust via de mail (sannekoppers@rbobdekempen.nl) aan wanneer er vragen zijn. Wanneer de kinderen het leuk vinden om een mail te sturen met hierin een omschrijving van hun dag (werken ze meteen aan lezen en spelling ;) ) mag dit natuurlijk ook. Ik zal zo snel als mogelijk proberen te reageren.

Daar waar in het document chromebook staat, mag dit vervangen worden door computer. Je kunt bij deze taak komen door naar go.prowise.com te gaan met de inloggegevens die ik gemaild heb.

Eind van deze week volgt een nieuw programma voor volgende week.

We wensen jullie veel succes en plezier met het maken van de opdrachten.

Maia, Joyce en Sanne

Klik hier voor de lesbrief van week 15 (basisaanbod)

Klik hier voor de rekenkaart van week 15 en 16

tip: op obsdekorenbloem.yurls.net vind je allerlei links naar filmpjes, liedjes en oefeningen. Deze kun je vinden op de groep 3 pagina's.